*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.































1. Zaal « Etable »

Voordat het een restaurant werd, was ons etablissement achtereenvolgens een succesvolle posthalte en een boerderij. Van deze laatste bestemming zijn vooral de oude stal met de voederbakken in blauwe steen en de ringen waaraan de runderen werden vastgemaakt, overgebleven. Tegenwoordig is de oude stal een eetzaal. De zaal « Etable » beschikt over een ronde tafel met zicht op de keukens wat door de vaste gasten zeer geapprecieerd wordt. Tijdens de winter wordt deze zaal verwarmd door een houtkachel « Deom  Ardenne Turbo n°5 ».

2. Zaal « Fournil »

Le Fournil is het gedeelte waar zich de oven bevindt en alle noodzakelijke uitrusting om brood te bakken. Dit gedeelte heeft zijn naam verleend aan ons etablissement « Le Fournil » en is momenteel één van de twee eetzalen. De broodoven werkt nog steeds en heeft bovendien een open vuurhaard waarin we tijdens de wintermaanden het vuur aansteken. De zaal « Fournil » is ideaal voor een familiemaaltijd, verjaardag of zakelijke bijeenkomst, maar eveneens voor een amoureus etentje aan de haard.